fredag 29 mars 2013

Glad Påsk

Efter en intensiv vecka ska det nu bli skönt med några lediga dagar som ska spenderas med några av de nära och kära människorna som finns runtomkring. En hel del tid blir det säkert i soffan framför teven också.

På jobbet har det varit så stressigt och struligt att jag ibland har ätit lunch på rummet medans jag har jobbat och ibland inte har hunnit ta fikarast alls. Det har blivit tre besök hos sjukgymnast i veckan kombinerat med träning (varav två besök hos olika sjukgymnaster samma dag). Trevligt var förstås after worken i tisdags även om alla som var med var trötta. Det är inte bara för mig det är stressigt. Inte konstigt att man har somnat ganska omgående när man har lagt huvudet på kudden om kvällarna.

Med detta gnäll vill jag önska alla en GLAD PÅSK! Titta även gärna in och läs mitt påskinlägg från förra året som handlar om en mycket speciell påskafton år 2006.

2 kommentarer:

  1. Hoppas det har varit en lugn och skön påskledighet!

    SvaraRadera
    Svar
    1. Tack, jodå påsken har varit lugn och skön. Speciellt de två sista dagarna. Idag är det ett helt fantastiskt väder i Karlstad. Var ute en tur med kameran i morse. Nu har jag suttit i solgasset på balkongen och druckit kaffe och rom samt rökat ett cigarr. Det gäller att ta vara på livet. Hoppas du har haft en bra påsk också!

      Radera